Mene samo kao prosječnog usera zanima cijena osovine tog računala..MBO+CPU+DDR3 ram..ništa drugo..dodajmo tome i taj monitor..ako se ne radi o 12 000kn...onda ne znam stvarno..a to mi ništa ne znači..bez ljutnje,to je IMHO.
to sam govorio lihto..ako ide dobro na 2xyz, pa dajte ljudi 1900 i 1600..da vidimo..a ne pretpostavke.
Citiraj:
Autor Jelc
|
Ne razumiješ,radi se o ustupanju komponenti..i jasno da će imati ovako bijesnu mašinu,sigurno ju nisu sami kupili..nego je crash-test,sklepana. I naravno da je test sponzoriran.Pogotovo preview test.
Nemoj bit prepametan samo zato što si moderator.
Drugi pišu gluposti,ti lockaš i brišeš.Divota.
Tko će kupiti da su stavili e7200/8200 i 2gb ballistixa,to mene zanima kao test,jasna stvar,ali oni bi dobili 20% lošiji rezultat,ako ne i više.Samo se o tome radi.
Test nije namješten,nego su komponente uber,i ustupljene.O tome se radi. Propaganda.Nvidija vs. ATi,i na tom polju.Samo gledaj malo,i AMD vs. Intel.
NHF jelc,to je imho i opaske sve,nitko se ne mora složit,dapače.Ali to ne znači da pišem gluposti,pametni će shvatiti šta govorim,evo lihto je skontao.
@ dani,ma slažem se,potrebno je izvuć max da ljudi pasu oči..no ne zanima li te kako bi to išlo na tvojoj konfi? ili bar u rangu tvoje konfe,kao neki reprezentativni uzorak.Jedna phenom platforma i jedan normalan quad,pa i tipa ovaj u Nea?IMHO neki Q9300 i 8400...stock/clockano..to bi bio test.Odmah da se vidi i utjecaj clocka na rad ovakvog gabarita.
No to su samo moje fikcije i ideje.Razmišljam,šta ću.To je imho sve.