Citiraj:
Autor LUXX
Uglavnom članak je sigurno zanimljiv ljudima koji nemaju blage veze o OC ili kompovima opcenito.
Ko se u to kuži odmah vidi greške "Ocera".
Ali jedno mu moram priznat:
Uspio je prodat svoj clanak i sad mu je clanak u ko zna kolko primjeraka prodan. 
|
tocno tako. ljudi pa to nije profesionalan strucni casopis. a kao i svaki casopis prodaje se po sto zvucnijem naslovu, logicno. iskreno da je i moj, i da pisem najvece gluposti na svijetu unutra, dok ga rulja kupuje ja zadovoljan. o reklamama i placenim recenzijama nije ni vrijedno raspravljat.
a kaj se tice ovog vopocila, lako je shvatiti da je neki prosjecni korisnik vidio sliku maticne u frizideru, da bi mislio da je vlasnik idiot. mene vise brine kaj su u bug-u odusevljeni s klockom...
vecini ljudi je ipak najvazniji izgled komponenti, koliko god to poricali, i nece shvatit zasto bi netko radio bench u ledo škrinji. zato postoji neka podjela korisnika, a kako je pravih entuzijasta ustvari malo, nikome se ni ne isplati financirati takvu tiskovinu. pa ko bu cekal da izadje casopis kad je sve dostupno na netu (ko zna, naci ce, ko nezna kupuje bug) sa mnostvom usporedbi i paralela, real life iskustava, updateova od strane autora ili usera, i kojekakvih perverznih home made naprava izradjenih samo da natuce bolji bench... to je hobi, neki skupljaju salvete... neki razumiju, neki ne... neki bi mozda i kupili casopis o dvoboju kucnih kolekcija salveta nevena ciganovica i onog geja boruta kaj jos uvijek zivi s mamom...
btw. mislim da je netko spomenuo da bi trebalo otvorit topic o ovakvim i slicnim nebulozama, fora, da se ima sve na jednom mjestu