View Single Post
Staro 07.07.2008., 13:52   #127
thedream
Banned
Moj komp
 
thedream's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Zagreb ( Šibenik )
Postovi: 5,458
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
thedream, aj ne njajke,

kad je ergo izišao koštao je 170kn, a MX518 400kn..

a ja i dan danas tvrdim da je Ergo 525 po ponašanju ravan mx518, samo ga malo hebe malo jeftinija plastika, no kad pogledam, meni mx518 ide na živce sa svojom glatkom plastikom i nenormlano bučnim scrollom...
Da i? Sad je razlika 100kn..ne znam u čemu je problem,MX518 je najbolji miš ikad za PC..i forsiranje nekog šrotexa tipa Ergo pokraj toga je presmiješno..

Drugo je kad nemaš šta bolje za kupit za 150kn..al za 250 već imaš..sigurno nećeš Erga kupit,il oćeš?

Bučan il ne bučan scroll,promijenio sam 3 Erga na dva kompa,i to mi je dovoljan razlog da imam svoje mišljenje,miš je odličan za te novce,a debeelo je pitanje primjerka koliko će trajati,znatno više nego da se potrefi usrani MX518 zato ti ne njajke..znaš da je miš šrot i opet ga forsaš.. onda je koštao 400kn MX518,da i..big deal..sad je 250..ergo je 170..

A slušao scroll ili glasno napajanje isti mi je qrc...netko sluša glasni DVDRW,netko vent sa VGA..whatever..big deal baš.

Fascinantnost ovog foruma je strana kupnje,i strana prodaje..odnosno kontradiktornost mišljenja,Ergo je jedan od najomraženijih proizvoda zastupljenog i na ovom forumu,ali tvoja ljubav prema njemu ne jenjava...

Da ga prodaješ,sigurno ga ne bi ispod 300 dao,barem..

Ergo valja jer je precizan,2000dpi ipak napravi svoje,imho je preprelagan,i presjebane,da oprostiš,plastike..driveri tj. software je izrazito bugovit..pa i programiranje tipaka spada pod upitnik..nekom radi super,nekome nikako..a nekome skrši windowse..vidio i to..

Nije napad..čisto IMHO.Živio

Pitanje za tebe..dal je ovo greška da 99kn dođe u makro mikru? Ako da onda je zbilja best buy,i bio..al ovo je smiješna cijena..primjedbe ipak ostaju..

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=Ergo+525
thedream je offline   Reply With Quote