View Single Post
Staro 06.07.2008., 23:45   #809
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Daj uslikaj da mi bude jasnije di je zapelo..

Danas CK i ja bili na sljemenu
CK pukla guma pa je taliban morao gurat dolje i mislio sam niš od mog spusta, i onda smo naletili na čovu koji je imao gumu ali nije pasala na CKu francusku šugavu felgu i onda je naišla i neka žemkinja i dala nam nogu gumu, da bi nakon pol sata znjavaže oko nje skužili da je probušena
I onda je palo krpanje i napokon spust ^^
Meni je koljeno u komi, zadnji 3-4 god me nije tak bolilo, bem ti skijanje i koljena
Cijeli dan šepam.
na boldano i brz oporavak! Kolko vam je trebalo do gore?

Sad malo teze da cu uslikati jer mi je taj bicikl u Zelini, ali porbat cu opisati.

Vanjski dio tog "pleha" na prednjoj masinici bi trebao skroz pratiti najveci lancanik na pogonu s razmakom od cca 2mm. Medjutim, na Deoreu je taj pleh rezan drukcije tako da pase na veci lancanik (44/48 vs 42). E sad, ja ne mogu masinicu pribliziti ni da jedan dio bude 2mm od najgornjeg lancanika jer u tom slucaju unutarnja strana tog pleha grebe po srednjem lancaniku. To ne bi bio problem da je to neka jeftinjara tipa TY05 (koji radi na sto god ga ti postavio), ali Deore ima sto i jednu izbocinu i udubinu koje kkati pomazu boljem naguravanju lanca tamo-vamo, a stvar funkcionira iskljucivo ako te udubine i izbocine leze tocno kako spada na milimetar (u mom slucaju nemoguce postici).
Matesonik je offline   Reply With Quote