odkad sam kupio graficku ovu sami problemi... koma... :S crysis nemogu ni igrat baca neki error al mislim da je to do setup-a a ne kompa al ok... al udem u race driver grid i igram i prodem cca pola staze prve (uvijek tocno na istom mjestu skoro, nekad malo ispre nekad palo iza tog mjesta) i uvijek se tu komp samo ugasi... prvo sam mislio da je graficka popipam nije bas vruca... onak izmedu vruceg i mlakog... gledma rami isto ok, proc isto ok... upalim komp opet i gledam temperature proc na 50... reko mozda se on pregrijava nabacim restart maknem clock i sa njega i sa rama znaci sve na difoltu i opet udem u igricu i opet dodem na to mjesto tocnije receno do tog mjesta
i komp se opet samo ugasi... prvo sam imo probleme sa driverima nijedni nisu radili osim sad na visti (preso sam na vist da bi probo dal rade driveri za vistu) i ajd rade driveri i sad ocu igrat nest nemogu... :S neznam vise kaj da radim... dode mi da odem u links i zmajenim za 8800gt il neku tak i jos hard uzmem za razliku cjene... :S
EDIT: evo upravo sam igrao i counter strike 1.6 (jer sma mislio, ajde zahtjevan je race driver pa se mozda stvarno pregrijava) ali ako se pregrijava na cs-u onda fkt nesto nije uredu... al mislim da se nepregrijava jer na dodir nije vruca... jel zna netko sto bi moglo bit jer meni stvarno nista vise nepada na pamet... :S