View Single Post
Staro 05.07.2008., 17:25   #19
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Evo Logitech MX Revolution uredno sljaka.....za razliku od G5.
Isto tako mi je vac par dana prastari Logitech kojemu desna tipka ne radi, tek toliko radi probe ukljucen i sljaka...
Imam jos jedan rezervni jeftinjak Genius koji sljaka isto ok...
I sada mi je totalno bed jer mi je G5, daleko bolji mis od ovog Revolution-a....bar za igranje.
Nesto cu probati iskemijat sa frendom u servisu za njega da dobijem odmah drugi....jer ovo nema smisla...
Danas sam ga probao staviti na kompu gdje je Vista instalirana i nece ga prepoznati....
Sada stavljen na svejeze Win i opet normalno radi....i vec znam da ce mozda vec danas kleknit...uistinu ne kuzim u cemu je stvar...
Nasao sam jedan identican slucaj na nekom stranom forumu i tamo je mis bio sheban.
Revolution ustekan u isti USB odmah nakon G5 i sasvim normalno radi....ali cijelo vrijeme radi bez greske...kao i svi ostali osim ovoga G5.
Nesto slicno ovome....

http://forums.logitech.com/logitech/...essage.id=7713

Da dolazi do padova napona na USB konektorima, onda bi mi valjda i Revolution prestao raditi...ali on radi sasvim normalno.....kao i jeftinjak Genius...i shebani stari Logitech...

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote