View Single Post
Staro 05.07.2008., 02:08   #37
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Datum registracije: May 2007
Ovako neznam što je i nadam se da ćete mi vi reći.
Problem je slijedeći: Imam GA-EP35-DS4, C2D E7200 i 2x2GB DDR2(800MHz) Kingmax ramove. Proc se hladi stock hladnjakom. Uđem u BIOS i poisključim sva ona smanji-takt sranja(C1E, EIST, TM2), zatim namjestim u postavkama proca takt na default(9.5x266) i pretisnem F10 + Y, komp se restarta i prilikom paljenja prođe screen sa logom ploče i ugasi se komp. Probao sam smanjit napon i dizat napon(ništa nije pomoglo). Zanimljivo je da se komp neće da upali koje god ja opcije promijenio(koristio OC guide by Razer), osim kada popalim sva ona, kako sam ih nazvao, smanji-takt sranja, namjestim na 9.5x266 i onda se upali ali 99% vremena stoji na 6x množitelju, neznam mijenja li se dok igram nešto. Zna li netko u čemu je problem? I da napomenem BIOS je updatean u verziju F3. Interesantno je još i to što mi frend ima P35-DS3 ploču te kada on nešto zahebe oko oc-anja BIOS mu se sam vrati na def postavke dok se ja trebam hebavat sa jumperima(jer baterija ne radi ništa) LOL!

EDIT: ispričavam se ako sam pogriješio temu, ako je admin premjesti molim da me obavijsti.
R@zzoR je offline