View Single Post
Staro 04.07.2008., 14:53   #62
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Na koji nacin je uplacivanje love Beri korisno za "sve nas"? Tko smo to "svi mi"?

Meni ni iz djepa ni u djep. Ali ako ti tako kazes...
Pa evo onda ti otvori racun, ako te Beren toliko smeta i radi testove i nabavljaj opremu (kao da svatko mora dat 10000$ i dupe, a ne simbolicnu donaciju ili na kraju krajeva nemora nista) ili evo, ako ti je jednostavnije slozi vlastorucno temperaturno stabilan load, pa budi prvi u ovom dijelu Europe ili cega vec.

Kada bi se ovako svi donatori na svijetu ponasali... gdje bi nam bio kraj

A ovo za zatvaranje PCEksperta i sl. ..... cak me ni ne iznenadjuje toliko tvoja reakcija. SARCASTIC LOL

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Ne vidim kako je testiranje napajanja od 1800kn korisno za sve nas..pa eto ovom prilikom i ja molim pojašnjenje,nastranu sad 1200W..koje ne koristi 0.1% usera u HR..prvenstveno cjenovno gledano..

I kakve koristi isto imam ja,ako dam Berenu 100,200 kuna..ne kužim...nek on da meni,da kupim bon za WoW...
Gore sam vec spomenuo da se ne vrse samo testovi napajanja iznad 1kW...
A sto se koristi tice... pa isto kakve i sad imate, svi koji posjecujete ove stranice (a i rijesilo bi nas ovakvih rasprava).
Al eto, ocito nista od toga (meni svejedno, SPCR ostaje u favorites, lova u dzepu i prst u uhu).

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
LOOOOOOOOL
daj radije uplati na racun donatora ako imas para.
nek bug kupi, ako se zeli dici iznad razine wc casopisa, sigurno imaju dovoljno para.
Ma fuchkash lovu (tih 10-50-100kn ionako hrpa ljudi potroshi na bezbroj ostalih minornih stvari), al se na kraju krajeva dobije zakljucak da mi u HR nismo sposobni nista (apsolutno nista) altruisticki korisno organizirat i da samo cekamo da nam netko nesto besplatno servira (a ako slucajno nesto i nije uber, odmah pocnemo pljuvat i hrachkat).... a to je ono sto me naaaaajvise smeta.