Citiraj:
Autor Bubba
Na koji nacin je uplacivanje love Beri korisno za "sve nas"? Tko smo to "svi mi"?
Meni ni iz djepa ni u djep. Ali ako ti tako kazes...
|
Pa evo onda ti otvori racun, ako te Beren toliko smeta i radi testove i nabavljaj opremu (
kao da svatko mora dat 10000$ i dupe, a ne simbolicnu donaciju ili na kraju krajeva nemora nista) ili evo, ako ti je jednostavnije slozi vlastorucno temperaturno stabilan load, pa budi prvi u ovom dijelu Europe ili cega vec.
Kada bi se ovako svi donatori na svijetu ponasali... gdje bi nam bio kraj
A ovo za zatvaranje PCEksperta i sl.

..... cak me ni ne iznenadjuje toliko tvoja reakcija. SARCASTIC LOL
Citiraj:
Autor thedream
Ne vidim kako je testiranje napajanja od 1800kn korisno za sve nas..pa eto ovom prilikom i ja molim pojašnjenje,nastranu sad 1200W..koje ne koristi 0.1% usera u HR..prvenstveno cjenovno gledano..
I kakve koristi isto imam ja,ako dam Berenu 100,200 kuna..ne kužim...nek on da meni  ,da kupim bon za WoW...  
|
Gore sam vec spomenuo da se ne vrse samo testovi napajanja iznad 1kW...
A sto se koristi tice... pa isto kakve i sad imate, svi koji posjecujete ove stranice (
a i rijesilo bi nas ovakvih rasprava).
Al eto, ocito nista od toga (meni svejedno, SPCR ostaje u favorites, lova u dzepu i prst u uhu).
Citiraj:
Autor rendula
LOOOOOOOOL
daj radije uplati na racun donatora ako imas para.
nek bug kupi, ako se zeli dici iznad razine wc casopisa, sigurno imaju dovoljno para.
|
Ma fuchkash lovu (tih 10-50-100kn ionako hrpa ljudi potroshi na bezbroj ostalih minornih stvari), al se na kraju krajeva dobije zakljucak da mi u HR nismo sposobni nista (apsolutno nista) altruisticki korisno organizirat i da samo cekamo da nam netko nesto besplatno servira (a ako slucajno nesto i nije uber, odmah pocnemo pljuvat i hrachkat).... a to je ono sto me naaaaajvise smeta.