Instalirani win, naravno da sam odmah instalirao sve drivere od maticne....i sve ostalo...mis nakon toga uredno prepozna, ali nakon par dana mis "klekne". Sada ga uopce ne prepozna....kao "unknown device" je...a sve ostalo na usb-u prepozna.....cak i neki prastari Logitech mis.
Napominjem da nakon sto sam instalirao win nisam nista posebno radio...normalno igrao....bio na netu i sl...znaci nisam nista dirao po win i ne znam koji bi onda bio razlog da mis malo radi pa malo ne radi osim ako nije on sam sheban. Prvo sam mislio da se kolje sa nekim programima ili nesto..pa sam sve izmjenjao, ali eto...nakon par dana problem je i dalje tu....
Probati cu ga ostaviti kod frenda par dana da vidim kako ce njemu radit...inace i kod njega radi uredno kada ga odmah usteka, ali pitanje je dali bi ostao tako raditi...ili bi otisao u k.... nakon par dana.
Nego, dali mogu mis poslati direktno zastupniku ako je sheban ili...!?
Ili....ako radi kod frenda, a kod mene ne...mis ide u prodaju...jer nemam zivaca vise. Mis ja uredno, bez greske radio jedno 4 mj. kako sam ga kupio i sada je nesto otislo u krivo izgleda...
P.S.
Samnim sig danas....domy_os....cim dodem kuci od doca.