View Single Post
Staro 01.07.2008., 23:38   #9
borgy
kenova

borgy's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Zamijenio sam napajanje s jacim i kuciste drzim otvoreno, pojacao sam ventove i cinilo se da je problem rijesen.
Onda iz cista mira opet ista stvar. Smijesno je sto se redovito smrzne za vrijeme citanja internet monitora.
Resetiram komp, pustim prime, sve ok. Otvorim firefox, surfam malo i otvorim internet monitor - opet se smrzne, uvijek na posebni nacin. Osim brda flash-a koji nije nesto zahtjevan za dvojezgreni athlon 64, stvarno ne znam sto je karakteristicno za tu stranicu. Vecinom uopce ne radi probleme.

Covjek iz adm-a mi je preko maila rekao da misli da je napajanje preslabo kad sam pitao za savjet (stvarno im velika hvala sto odgovaraju na takve mailove, ne znam tko to jos radi).
Mislite li da moze biti ista drugo osim ploce u ovoj fazi? Jer ne bih htio da mi naplate dijagnostiku i da cekam tjedan dana ili vise da mi vrate ispravnu komponentu.

RAM ispravan, disk ispravan (barem SMART govori da je sve ok, jedino ako izaziva nekakav kratki spoj prema maticnoj ali koje su sanse za to), procesor valjda ispravan, napajanje iskljuceno iz price.
Sve drugo je na maticnoj.
borgy je offline   Reply With Quote