View Single Post
Staro 01.07.2008., 00:48   #1
jure999
Registered User

Datum registracije: Jul 2008
Exclamation Izgubljena C: particija,molim vas pomozite

Problem je sljedeći:Imam disk segate 160 gb sata i podjeljen je na 2 particije po 80 GB.Zadnjih par dana je komp postao strašno spor i trokirao je a windowsi novi na njemu.Jučer ga idem upaliti kad on počme podizati operativni sustav i u jednom trenu se samo pojavi plavi ekran sa bjelim tekstom i komp se samo resetira i postupak se ponavlja.Ubacio sam win xp instalacijski cd i mislio proc repairom,kad tamo ne nudi mi uopce tu opciju vec odma me vodi na format diska i prkaze mi Cunknow) i napise da je c disk potpuno prazan,a za d mi uredno kaze D: NTFS i napise koliko je jos slobodno.Ja kupio novi disk i instalirao nove windovse i onda spojio taj stari da vidim ocu li ista spasit.Kad sam ga spojio uredno ga je bez greske ocitao i u exploreru kad uđem u my computer vidim sve 3 particije,znaci ovu jednu od ovog novog diska i dvi od staroga(C i D od staroga).E sad pocinje problem,sa D: particije starog diska koju sam bez problema otvorio sam sve podatke iskopirao na ovaj,a sa C: particije starog diska kad je idem otvoriti komp zablokira i nemam pristupa a jako mi je vazna jer su mi na njoj dokumenti a na ovoj drugoj pjesme,sad mi nije jasno kako sam je izgubio i mogu li ista uciniti i vratiti je.

Molim vas pomozite jer su mi bitni podatci na njoj,hvala
jure999 je offline   Reply With Quote