Vec skoro godinu dana imam jako velikih problema sa adslom , nikako nemogu dobit vezu koja nepuca tj ako imam srece veza ce mi radit sat vremena pa dva dana ne pa radi 5 sati pa onda ne i tako stalno , u zadnje vrijeme mogu se samo spojit ako dignem slusalicu telefona (znaci da mi je onda telefon zauzet )ali i onda me zna diskonektat . Promjenio sam sve instalacije u kuci promjenio hrpu modema kompjutera telefona splitera itd, zvao sam milijun puta tcom i doslovno svaki drugi dan su mi tehnicari dolazili doma i kazu kako je veza super oni odu i veza pukne . u zadnjih 4,5 mjeseci veza mi puca u pravilnim intervalima od minutu i pol , tehnicari su mjenjali nest na stupu i onda proradi radi par sati i opet pocne pucat . Vise sam lud od toga neznam kaj vise da napravim . Dali ce se promjenit stvar ako uzmem drugog operatera? dali svi ostali operateri idu preko njihovih kablova(t-comovih ) ?jer mislim da su njihovi kablovi krivi da nevaljaju . bilo kakav prijedlog je dobro dosao samo da mogu ko svaki normalni covjek ic na internet bez zivciranja i nadanja da cu se moc spojit .