View Single Post
Staro 26.06.2008., 15:33   #88
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002

***SPOILER ***

nadam se de si kupio najjavi assault rifle, stavio tungston rounds (40% vs syntetics), onda frictionless materialls IX i jos nesto za hladjenje cijevi i veci damage

oklop naravno isto najjaci sa combat exosceleton i sta ti ja znam sta jos ne..

pucas u njega dok se ne smiri, onda kada se smiri, bacis granatu (pojacanu naravno) i to je to!!!

samo nemoj staviti da ti suborci iskoriste onu foru da se overheataju nearby weapons jer ce to djelovat i na tebe.

ukljuci si onu silu da kao poboljsas izbjegavanje metaka i to je to.. ja ga rijesio iz druge jer sam prvi put bas ukljucio taj overheat ewapons jer nisam znao da utjece i na mene..

ako ti neki suborac rikne, samo se sakrijes iza stupa i ozivis ga...

**** SPOILER***

bez beda da ubijes sam..
-->

***SPOILER ***

nadam se de si kupio najjavi assault rifle, stavio tungston rounds (40% vs syntetics), onda frictionless materialls IX i jos nesto za hladjenje cijevi i veci damage

oklop naravno isto najjaci sa combat exosceleton i sta ti ja znam sta jos ne..

pucas u njega dok se ne smiri, onda kada se smiri, bacis granatu (pojacanu naravno) i to je to!!!

samo nemoj staviti da ti suborci iskoriste onu foru da se overheataju nearby weapons jer ce to djelovat i na tebe.

ukljuci si onu silu da kao poboljsas izbjegavanje metaka i to je to.. ja ga rijesio iz druge jer sam prvi put bas ukljucio taj overheat ewapons jer nisam znao da utjece i na mene..

ako ti neki suborac rikne, samo se sakrijes iza stupa i ozivis ga...

**** SPOILER***

bez beda da ubijes sam..
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!

Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 26.06.2008. u 22:07.
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote