View Single Post
Staro 25.06.2008., 02:41   #515
konj
Premium

Datum registracije: Oct 2005
Samo kratko da skrenem paznju

Fat Pizza ako se zelite nasmijati. Koga god sam uspio nagovoriti da pogleda ovaj film je rekao da je totalno smece ali nije mogao stati pricati o bolesno smjesnim scenama iz filma i to tjednima kasnije. Stvarno necete pozaliti pogledati film ali ako imate s kim pricati o njemu nema kraja zabavi koju pruza cak i nakon par gledanja.

Serenity za ljubitelje Firefly serije, kojih se nadam da ima mnogo, ako slucajno nisu znali izasao je film. Odlican za fanove kao velika epizoda sa boljim efektima, a za sve ostale jedan odlican sci-fi film. Inace dostupan i u HD-u

Od aktualnog pogbogu nemojte gledati 30 Days of Night jer nest tako lose dugo nisam gledao. U filmu se nista ne dogada, radnja i prica ne postoje (zbog mraka mozda), akcije ima 5 minuta... Uglavnom trailer me zahebao jaaako. Trudio sam se i odgledao film do kraja. Trebao sam odustati cim je pao mrak.

The Mist jedan od boljih filmova sto sam pogledao u duuugo vremena. Na imdb bordu jedan tip kaze kako je nemoguce ljude uvjeriti da cine takve grozote kao sto je to ucinila ludakinja u filmu pa cak i u takvim uvjetima. Drugi odgovara "Bush?"

21 jaako kvalitetan film (kao sto bi rekao i za neko auto) ali nista wau