Citiraj:
Autor Bubba
Pa napisah, " BTW, za "pisati velike programe" u smislu kucanja koda ne moras imati nekakav pametan fakultet, jer je to posao za sljakere (kopace kanala) a ne za intelektualce." 
|
ma krivo si razumio...nisam odgovarao na tvoj post vec sam se "slozio s njim" pa sam te quote-ao da se nadovezem sa "intelektualci projektiraju IS a sljakeri kucaju kod "...samo sam, valjda, krivi smajlic upotrijebio
EDIT:
I da nadodam da me kolege ne bi razapele: Pod sljakere sam mislio da programeri ne moraju imati faks, te za neke djelove programiranja nemoraju biti ni previse educirani (previse sam namjerno upotrijebio jer postoje ljudi koji nisu u stanju ni shvatiti koncept progamiranja, a kamo li napisati par linija koda, niti ce to ikad razumjeti - sto bi pretpostavilo da je za programiranje ipak potrebno poznavanje nekih stvari te potrebna "programerska logika"). Takoder, oni sa faksom ce radije izabrati da budu ti koji ce davati upute programerima, a ne sami programirati.
No, dakako, postoje ljudi koji su genijalci i pravi umjetnici u svom poslu (programiranju).