Evo malo dojmova popraćenih tekstom, jedan član mi je reka da to očekuje od mene, pa ajde do utakmice da opalim par slika i napišem utisak,dva da ga ne razočaram
Kutija (imho jedna od lipših koju san vidija)
Bundle:
Koji uključuje neku CLUB knjižicu, mini-manual na švabskom i engleskom, drivere, crossfire, par adaptera i kablova....
Ljepotica ili zvijer?

__
A u kanti to izgleda ovako:

__

Malo me mučilo šta mi je poklopilo DFI zujalica, ali preživit će valjda. I je, preživjela je, testira san i temperature su ostale iste

Inače ovu zimu san napravija odličan posa' od prašine ni P, iako 5 mjeseci nisam ni otvorija kućište (samo san doda' disk), a kamoli ga čistija
Default, dakle
715/1800
Postavke vrtnje coolera se, naravno mogu mjenjat, pa ko voli nek izvoli:

Default je na slici, ja to vjerovatno promjenim, a još vjerovatnije stavim S1 u bliskoj budućnosti

Inače cooler je prilično ok do jedno 50%, iznad toga se čuje, a na 80-100% jednostavno podivlja i to je nemoguće slušat
Toliko za sada, poigrat ću se malo OCom pa postam i te podatke. Za sada samo 3D Mark06 na defaultnim postavkama (drugi SS je sada već bivša x1650PRO za usporedbu):

__

Konfa je ista, i u potpisu je
EDIT: Naknadno ubačen OC, da sve bude na jednom mjestu za ekipu koja će posli čitat
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Nego ovo je nekakav max kod mene: 783/2052.
Na 790 mi je javilo error u 25 minuti testiranja pa san spustija malo, reda radi. Ionako ću je vrlo vjerovatno vratit na default pošto ne igram nešto toliko jako da mi triba još snage. Pošto je u mene 19" monitor većina igara koje me zanimaju će i na defaultu radit na high pri mojoj rezoluciji
Vjerovatno bi kartica mogla potegnit i više uz bolje hlađenje, jebiga, meni je ipak u kašeti skoro 40°C iako je zračni tunel ok postavljen, pa je dosta provjetreno, al eto, nije ljeto za mrcvarenje komponenti
Uglavnon:

|