View Single Post
Staro 17.06.2008., 15:12   #82
Neo-ST
Premium
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Ne znam di tvoje tipkovnica ima tildu ali moja ima lijevo od jedinice, ispod escapea
Skini neki trainer ako baš ne možeš to preći, uključiš besmrtnost (ako je ima) i peglaš

Stvarno ne znam, ja sam za tu misiju imao Garrusa i Ashley mislim
Nakantao sam ih ko beba zvečku u roku odmah

Throw na tog glavnog, u dok se on digne već možeš pobiti 3 ona oko njega
Overheat, sabotage, koristi sve biotice od suboraca
I da, uzmi najjacu sačmaricu za to i stavi joj one metke koji su dobri protiv synthetica
meni je tilda na jedinici, i dobiva se kombinacijom altgr+1. Throw nemam, a ove ostale powerse koristim ali ne služe ničemu. Sačmaricu ne koristim jer sam snajperist i sačmarica je totalno neupotrebljiva, kao i automatska puška. S njima puca ko da nikad u životu nije pucao, ne može pogodit zid ispred sebe.

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
ne kužim kako to ne možeš proći, ja sam njega s shotgunom strelil a ove s pištoljem samo nemoj držat tipku za streljanje nek je pritišči ond se ne vruči tako brzo (a zna se pojaviti i bug da kad se ti jednom oružje prevruči više se neće ohladiti onda loadaj igru), idi pod gameplay options i tamo smanji težinu igre (na easy).... igral sam s vanguardom pa sam ga i močima malo oslabil, ne znam ovaj fight uopće nije teški... možda ti je neki bug ili kaj, btw i njim se ti obnavljaju štitovi, a neki znaju i healthe...

tu ti je rješenje kako omogućit tildu: c:\user\”name”\documents\BioWare\Mass Effect\config and open BioINPUT.ini and search for [Engine.Console] and copy ConsoleKey=^ after it.

You can open the Console now with ^.

e, a svugdje piše da napišem ConsoleKey=Tilde, a ne "^".
P.s. ja ovaj znak ^ dobijem tako da moram stisnut altgr+3, a kad stisnem tipku lijevo do 1 ne desi se ništa, a poslije izbaci ovo: ¸¸

P.S.2
ne znam jel ja krivo igram ili šta, ali nemam ništa love, pa ne mogu kupiti ništa naprednijeg oružja ni oklopa. Kad su me promovirali u spectrea u citadeli, onda sam otišao do onog lika šta prodaje napredno oružje i kao ima poseban arsenal za spectre, međutim ja imam npr. 1800 novaca, a sve tamo košta preko 15000 (ne sjećam se točnih iznosa, ovo je iz pamćenja). Koja je onda poanta toga, kako da "zaradim" ??
Neo-ST je offline   Reply With Quote