Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Ne znam di tvoje tipkovnica ima tildu ali moja ima lijevo od jedinice, ispod escapea
Skini neki trainer ako baš ne možeš to preći, uključiš besmrtnost (ako je ima) i peglaš
Stvarno ne znam, ja sam za tu misiju imao Garrusa i Ashley mislim
Nakantao sam ih ko beba zvečku u roku odmah
Throw na tog glavnog, u dok se on digne već možeš pobiti 3 ona oko njega
Overheat, sabotage, koristi sve biotice od suboraca
I da, uzmi najjacu sačmaricu za to i stavi joj one metke koji su dobri protiv synthetica
|
meni je tilda na jedinici, i dobiva se kombinacijom altgr+1. Throw nemam, a ove ostale powerse koristim ali ne služe ničemu. Sačmaricu ne koristim jer sam snajperist i sačmarica je totalno neupotrebljiva, kao i automatska puška. S njima puca ko da nikad u životu nije pucao, ne može pogodit zid ispred sebe.
Citiraj:
Autor xGAME
ne kužim kako to ne možeš proći, ja sam njega s shotgunom strelil a ove s pištoljem samo nemoj držat tipku za streljanje nek je pritišči ond se ne vruči tako brzo (a zna se pojaviti i bug da kad se ti jednom oružje prevruči više se neće ohladiti onda loadaj igru), idi pod gameplay options i tamo smanji težinu igre (na easy  ).... igral sam s vanguardom pa sam ga i močima malo oslabil, ne znam ovaj fight uopće nije teški... možda ti je neki bug ili kaj, btw i njim se ti obnavljaju štitovi, a neki znaju i healthe...
tu ti je rješenje kako omogućit tildu: c:\user\”name”\documents\BioWare\Mass Effect\config and open BioINPUT.ini and search for [Engine.Console] and copy ConsoleKey=^ after it.
You can open the Console now with ^.
|
e, a svugdje piše da napišem ConsoleKey=Tilde, a ne "^".
P.s. ja ovaj znak ^ dobijem tako da moram stisnut altgr+3, a kad stisnem tipku lijevo do 1 ne desi se ništa, a poslije izbaci ovo: ¸¸
P.S.2
ne znam jel ja krivo igram ili šta, ali nemam ništa love, pa ne mogu kupiti ništa naprednijeg oružja ni oklopa. Kad su me promovirali u spectrea u citadeli, onda sam otišao do onog lika šta prodaje napredno oružje i kao ima poseban arsenal za spectre, međutim ja imam npr. 1800 novaca, a sve tamo košta preko 15000 (ne sjećam se točnih iznosa, ovo je iz pamćenja). Koja je onda poanta toga, kako da "zaradim" ??