View Single Post
Staro 17.06.2008., 13:10   #81
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Još uvijek ne mogu preć ovaj dio...
Samnom u ekipi su Wrex i Tali'Zorah. Kako god da ih postavim i koje god powerse da koriste, uvijek na*ebem. Onaj najjači je jednostavno pre jak i pre brz i pobije mi cijelu ekipu, a mene jednim udarcem. Najdalje dokle sam uspio je da sam mu pucao u vrat i on je pao, i nastavio sam pucat po njemu, međutim on se digao, health mu se vratio (baš debilno), i ja ponovo počeo pucat međutim tada weapon overheat i gotovo, a kada mu idem pobjeć onda me uhvati fatigued i opet gotovo. Da nisam probao bar 100 puta dosad ne bih se žalio, ali već danima stojim na ovom *ebenom nivou na kojem ne mogu ni preskočit onu kompletnu animaciju
Čak sam posegnuo i za cheatom (onaj sa otvaranjem console), međutim ne funkcionira (tamo nalaže upotrebu tilde, a hrv tastatura nema tildu na mjestu gdje oni imaju. Kod njih je to tipka ispod ESC, a kod hrv. tastature je to alt gr. + 1, a to ne funkcionira u igri)
ne kužim kako to ne možeš proći, ja sam njega s shotgunom strelil a ove s pištoljem samo nemoj držat tipku za streljanje nek je pritišči ond se ne vruči tako brzo (a zna se pojaviti i bug da kad se ti jednom oružje prevruči više se neće ohladiti onda loadaj igru), idi pod gameplay options i tamo smanji težinu igre (na easy).... igral sam s vanguardom pa sam ga i močima malo oslabil, ne znam ovaj fight uopće nije teški... možda ti je neki bug ili kaj, btw i njim se ti obnavljaju štitovi, a neki znaju i healthe...

tu ti je rješenje kako omogućit tildu: c:\user\”name”\documents\BioWare\Mass Effect\config and open BioINPUT.ini and search for [Engine.Console] and copy ConsoleKey=^ after it.

You can open the Console now with ^.
xGAME je offline   Reply With Quote