Citiraj:
Autor Neo-ST
može li mala pomoć, zapeo sam u onom rudniku gdje je kćerka od one neke, i sad idemo velikim liftom prema gore i gore nas čekaju onaj veliki ružni i ekipa... ekipu brzo pokokam, ali njega ne mogu nikako...zatrči se na mene, udre me i to je to, a ovi moji patetični suradnici vrlo brzo kleknu...
jednom mi se posrećio "bug" u toj situaciji, naime taj veliki je zapeo za zid i onda sam ga mogao komodno koknit sa snajperom, šta sam i napravio, i onda sam došao do njega, on se digao (oživio nekako), udrio me i paf... poludio sam... 
ali od svega me najviše živcira šta iznova i iznova moram slušat onaj dijalog prije nego se počmemo dizat dizalom jer ga se ne može preskočit 
|
Još uvijek ne mogu preć ovaj dio...
Samnom u ekipi su Wrex i Tali'Zorah. Kako god da ih postavim i koje god powerse da koriste, uvijek na*ebem. Onaj najjači je jednostavno pre jak i pre brz i pobije mi cijelu ekipu, a mene jednim udarcem. Najdalje dokle sam uspio je da sam mu pucao u vrat i on je pao, i nastavio sam pucat po njemu, međutim on se digao, health mu se vratio (baš debilno), i ja ponovo počeo pucat međutim tada weapon overheat i gotovo, a kada mu idem pobjeć onda me uhvati fatigued i opet gotovo. Da nisam probao bar 100 puta dosad ne bih se žalio, ali već danima stojim na ovom *ebenom nivou na kojem ne mogu ni preskočit onu kompletnu animaciju

Čak sam posegnuo i za cheatom (onaj sa otvaranjem console), međutim ne funkcionira (tamo nalaže upotrebu tilde, a hrv tastatura nema tildu na mjestu gdje oni imaju. Kod njih je to tipka ispod ESC, a kod hrv. tastature je to alt gr. + 1, a to ne funkcionira u igri)