View Single Post
Staro 16.06.2008., 21:51   #10
selce
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Gospdin iz Iskon call centra mi je dao par brojčeka koje sam upisal u TCP postavke (IP, DNS, gateway) onda smo ih pingali dok nismo dobili kombinaciju koja je upalila. Prvih par puta nije uspjelo al je onda nakon 15 - minutne konzultacije s kolegama on nazval mene i onda smo uspjeli. Isto tako aktivaciju smo radili ručno preko adrese 10.10.10.7. Na PC-u mi još uvijek ne dela, ali mislim da bu nakon kaj reinstaliram widowse (nutra u njemu su još uvijek postavke od Kasde i Tcoma, a i onako je vrijeme za reinstalaciju odgađam ju već pol godine), ali na laptopu wlan dela odlično prepoznal je signal i bio je odličan i kroz dva zida, a više od toga mi ni ne treba, najljepše od svega je kaj već ima gore zaštitu pa mi nebu niko ko frendu na Tcomu nabil račun od 40 giga, telefon (Voip) isto dela bez problema nakon aktivacije a kvaliteta zvuka mi niš lošija nego na mobu, nisam primjetil ni nikakva kašnjenja. Jedino od svega stoji i dalje da nis dobil kabel od HP za povezat printer i komp, u call centru kažu da je to službena politika HP pa nek im bude ima novih za sitne novce ionako bi si ga moral kupit jer metar koliko oni obično daju mi nije dosta. Isto tako i dalje mi nije jasno da su mi paket pustili pred vratima, dve ure nakon šta sam ga uneso je počela lagana kišica, ali to vjerovatno nisu krivi oni nego dostavljači iz Overseas Expressa.

BTW hvala svima koji su mi postali odgovore, router je malo teže nać po netu a većina stranica gdje je koliko toliko objašnjeno što i kako s njim nije na engleskom. Nadam se da će i ovaj router nać mjesto u ADSL bibliji za buduće samoinstalacije.
selce je offline   Reply With Quote