View Single Post
Staro 15.06.2008., 18:40   #313
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Vin, slika sve govori...

Temperatura je očitana nakon 10 loopanih 3DMark05 testova. Od ventova imam onaj u napajanju na cca 800 rpm, ispuh ispod napajanja na cca 700 rpm i Freezer na procu na cca 500 rpm. Ako ovaj ispod napajanja dignem na 1000 rpm, grafa ne ide preko 45°C...

EDIT: U sobi je 24-25°C i još mi je cijela prednja maska kućišta začepljena prašinom.

S obzirom na dzunglu u kucistu i na frekvencije moje grafe(845MHz GPU, 1247MHz DDR4), jos imam i dobre temperature

Idle oko 36-37 celzijusa, load oko 65 celzijusa, s tim da vent na Toxicu ne prelazi 50% jer ne postize 70 celzijusa sto mu je prag za ubrzavanje na 60% brzine...plus sto Tagan nema 120mm vent, vec 2x80mm koji rade na cca 300rpm samo da njega hlade.

Nemam zivaca slagati kablove jer u zadnje vrijeme svako malo nesto mijenjam i jednostavno mi se ne da sve ponovo sjeci i vezati again and again. Naravno da je i komp unutra u stolu u rupi, tako da je jos pod vecim grijanjem uz sve sto je u sobi oko 30 celzijusa

@Lihto; Diskove mi se ne da mijenjati jer jednostavno volim imati vise komada, nekako sam sigurniji u njih 5 nego u jednog da odapne. SkyStar2 se ne moze ohladiti, to grije kao nenormalno, da ne spominjem prve revizije zbog kojih je pola ekipe moralo drzati otvorena kucista jer je malac uredno smrzavao...
Ipak ti predje GPU 60 celzijusa, gotcha Koliko se zagrije kad je drzis kojih pol sata "pod plinom" recimo ATT 3D renderera koji ju najvise nakuri?
Dizel je offline   Reply With Quote