Pozdrav !
Evo javljam se sa jednim malo cudnim problemom...
Dakle konfa iz siga, sve jucer kupljeno i slozeno bez ikakvih problema, pistanja maticne ili iceg takvog. Driveri updejtani sa neta jutros u ranim jutarnjim satima

Komp nije vidio ni k od klokanja, sve je na automatskim i tvornickim postavkama...
U kucistu se jos nalazi tagan na 430W, DVD przilica, DVD citac, HDD od 80 i HDD od 200 GB koje sam iscupao iz starog kompa, sve je radilo do trenutka kad sam pocupao van da prebacim dijelove u novu kantu.
Sve je bilo super dok nisam probao zavrtiti kakvu igru, naime sve radi savršeno dok nema interakcije znaci uvodne animacije i ostalo radi bez beda, i sama igra dok stojim na mjestu i ne pokusavam se maknuti, pucati ili bilo sto slicno... Problemi počinju kad taknem tastaturu, pomicanje izaziva lagove u zvuku i grafici koji prestanu kad pustim tipku na tastaturi, cim ju opet pritisnem 1-2 sekunde je ok i onda opet zabrejka, naravno dok ne pustim tipku opet. Uglavnom prilicno iritantno. Probao sam u WOW-u i Clive barkers Jerichu. Apsolutno ista stvar dakle sumnjam da je ijedno od ovog prezahtjevno,pogotovo wow koji je sljakao i na starom kompu na skoro maxanim detaljima.
Prvi sumnjivac mi je bilo napajanje, pa sam prosao po ovim tu kalkulatorima i dobio kakvih 400w za taj hardware. Al s obzirom da mi vrag nije dao mira pocupao sam sve osim ploce i diskova sa napajanja i ponovo probao dali ima ikakvih izmjena. Naravno trokiralo je i dalje
I eto me tako ovdje...
Ako neko ima kakvu ideju bio bih jako zahvalan