Citiraj:
Autor Gabre
yoke, meni nije jasno što tebe muči? da li je Pioneer Kuro bolji od Panasonica? DA, KURO plazme su trenutno top ponuda na tržištu plazmi i nijedan drugi proizvođač nije došao do njihove kvalitete. Panasonic je jako blizu, no još uvijek nije, ali isto tako i košta upola manje novaca
drugo, što ti smatraš pod dobrom crnom bojom? jer ja kad mislim da ima dobru crnu boju, onda mislim na to da kad mi na ekran dođe tip u crnom odijelu da ja na tom odijelu vidim nabore, zgužvansot i sl., dok to na LCD-ima neš vidit, a da ne govorim o mračnijim scenama.. LCD-i sve zacrne i to je to.
dok je kod plazmi ipak druga priča 
|
meni je dobra crna, ono sta je dobra crna

ufff...
previse je sad tu toga da bi imao vremena piskarati...
kao sta vidis doma imam 24'' dell monitor i on mi je nekakva referenca sta LCD moze...i on kao takav ima sve ovo sta si ti napisao...
ono sto me muci kod panasonica je krivi ton crne...
ne mozemo ovako, najbolje da ti dopilotas do splita pa odemo na pice i posjetimo par ducana
ustvari, ono sto mene muci je sto jos nisam naletio na telkac koji ima sve sto bi ja htio od njega
ali to je moj problem
npr, sony 40X3500 je TV koji su posvuda ishvalili. Ako me sjecanje sluzi u usporedbi s kurom imao je vise nijansi sive, crne ali je kod njega problem bilo procesiranje slike...na dijelovima odjela bi doslo do raspada slike pa umjesto da ima nabore, slika bi se raspala pa bi se vidili treptavi kvadratici...
na nekim mjestima bi bilo o.k., hrpa detalaj a na nekim raspad sistema...
da ne kazem zamuljanost prilikom panoramskog prikaza kad slika ide preko polja cvijeca, pa se sve zamuti, raspadne...
ma nebitno...
nego ono sto zelim je TV koji ima prikaz i procesiranje te dizajn kao pioneer 428, da je Full HD, 1920x1080, da trosi kao LCD da nije veci od 42'' i da ne kosta vise od 15000kn

nisam prezahtjevan