View Single Post
Staro 14.06.2008., 11:30   #500
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Dogovoreno @Razer i Wolv,javit ću se ako se ovo nastavi. U međuvremenu sam se dosjetio onoga što si i sam rekao wolv za adresiranje RAM-a 32-bitnih Windowsa,izvadio sam ovaj jedan keks Ballistixa viška i sad trenutno radim samo u Dual Channelu.

Prošao je 3D mark 3x zaredom uz rezultat 14983 na 3.2 ghz,i 800mhz cl4 DC ram. Igrao sam QW i UT3 preko 2h,nikakav brejk.

Da li je zaista moguće da je adresiranje RAM-a uzrok problema,ponavljam, 32-bitni su XP,SP3,imao sam 3gb ranije + 1gb na VGA? Nije mi to jasno,al eto.. dosjetio sam se izbaciti keks memorije i sve štima,no ne želim se zaletavati.

Drugi tjedan kad mi prođe ispit,srijeda,jedan dan nakon posla,nema nikakvog problema Wolvu ustupiti,pa eventualno on Razeru,ja bi uzeo neku pasivnjaču za zamjenu,ili 7900GS,to sad ide za đabalesku iznose.

@ maX ..uzet ću original Vistu kad skupim lovu u linksu il negdje, nije preskupa,oko 1500kn,mislio sam 64-bit uzeti Ultimate.Ima i Home i ostale, dosta su jeftinije,no ja se ne kužim baš u razlike,prelistat ću PCE, sigurno je bilo govora o tome.
thedream je offline   Reply With Quote