Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 11.06.2008., 02:11   #13607
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
eh,ja sam mesožder...i moram priznat da sam od cca 30x šta smo tamo išli jest,jednom napravio izlet i naručio nekakvu rižu s škampima - nikad više
inače uvijek kombiniram s piletinom ili puretinom i to je to,meni dosta

draga eksperimentira malo,zadnji put je uzela lazanje...pojela je pola,ja dokrajčio...odlične su...po meni,porcija je ok s obzirom da te ful zasiti jer su masne
cijene su super

sad sam se sjetio jednog preodličnog mjesta gdje također često jedemo...u Mandi centru je nekakav kafić/restoran,porcija piletine u umaku od gljiva + pomfri = 29kn!!!porcija je super,velika...tamo često znamo ići kad smo u prolazu,stvarno super za malo para

recimo u nokturnu ostavimo oko 150kn (i garažu još 30kn)
dok u mandi centru u tom kaficu/restoranu do 100kn,jedeš,piješ i duplaš porciju cuge

a kad smo doma i kad nam se neda pomaknut guzice,naručimo iz Gigi-a puretina u lepinji i pomfri+zdrava salata,preporuka

inače,bakina kuhinja mi je 3min hoda od kuće,moram tamo probat jednom al nikako da se odlučimo
Je, cuo sam i ja da nisu nesto sto se tice ovih morskih stvari (konkretno lignje). Inace u Nokturno zalazim vec 10-ak godina i nekako u zadnje vrijeme
radije pojedem u Pingvinu (koji opet nekima ne odgovara) nego tamo. Ali recimo nije mi los za zagrijavanje prije izlaska - vino iz rinfuze je bilo solidno zadnji put, a ako netko ogladni najlakse naruciti nesto...

Sto se parkinga tice tu se treba snaci . Ako se ide u garazu navecer najjeftinija opcija je Importanne Galleria - nekakvih 2 ili 3 kune je sat navecer (bar je bilo zadnji put kad sam gledao).

Htio bih probati Kamanjo na Zvijezdi i Didov san na Gornjem gradu, cujem da nisu losi
morph je offline   Reply With Quote