Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 11.06.2008., 01:56   #13606
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Meni je recimo Nokturno onako - nit mirisi nit smrdi. Ok je za prezalogajiti u centru grada uz vrlo pristupacne cijene. Ali recimo pizza im nije nista extra, lazanje su vrlo dobre ali ne bi bilo lose da je porcija veca...nesto mesno vec dugo nisam tamo jeo, ali bas bih mogao isprobati sljedeci put
eh,ja sam mesožder...i moram priznat da sam od cca 30x šta smo tamo išli jest,jednom napravio izlet i naručio nekakvu rižu s škampima - nikad više
inače uvijek kombiniram s piletinom ili puretinom i to je to,meni dosta

draga eksperimentira malo,zadnji put je uzela lazanje...pojela je pola,ja dokrajčio...odlične su...po meni,porcija je ok s obzirom da te ful zasiti jer su masne
cijene su super

sad sam se sjetio jednog preodličnog mjesta gdje također često jedemo...u Mandi centru je nekakav kafić/restoran,porcija piletine u umaku od gljiva + pomfri = 29kn!!!porcija je super,velika...tamo često znamo ići kad smo u prolazu,stvarno super za malo para

recimo u nokturnu ostavimo oko 150kn (i garažu još 30kn)
dok u mandi centru u tom kaficu/restoranu do 100kn,jedeš,piješ i duplaš porciju cuge

a kad smo doma i kad nam se neda pomaknut guzice,naručimo iz Gigi-a puretina u lepinji i pomfri+zdrava salata,preporuka

inače,bakina kuhinja mi je 3min hoda od kuće,moram tamo probat jednom al nikako da se odlučimo