Citiraj:
Autor anita2
Uspjela sam "skrojiti" dva monitora jedan do drugog s različitim točkama: 0.29 i 0.25. Definitivno je puno ugodnije gledati 0.29, pa se čini da mi onaj HP ipak nije suđen. Morala bih imati love barem za 21 inch i doći do točke 0.27.
Koliko je pri radu u Office programima i osnovama Photoshopa vidljiva razlika između S-PVA i S-IPS?
|
u photoshopu nesto, u office alatima nista
ips ima najvjerniji prikaz boja, pa koliko ti je to bitno sad... i nesto veci realni kut gledanja, no ovdje je to sad vec cjepidlacenje doslovno.
all in all, dobro je sto si uspjela usporedit te monitore u zivo, pa si vidjela razliku i da ti ne pase prije nego si kupila, svaka cast. a ukoliko ti je 19" dovoljan, cuj, onih par modela su vise nego ok, a gledao sam jos i samsungu 971p je pala cijena na oko 2500kn nedavno sto je pristojno za taj monitor (do nedavno je jos uvjek 4000 bio, totalno besmisleno)
odvagni koji ti se najvise svidi i to je to, svi su vise manje ekvivalentni i nisam siguran da se isplati odvojiti dodatnih 500+kn za nec ips u tom rasponu cijena ipak