Tema: Euro 2008
View Single Post
Staro 08.06.2008., 23:58   #482
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ako hoćete pozitivu - to je u svakom slučaju igra Pletikose i obrambenih igrača. Cijela utakmica gotovo bez greške. Napad i vezni red (izuzev Olića) nisu zaslužili hvalospjeve i ne vidim zašto bi ih i pisali.

1v@n, mislim da ćeš si pokvariti prosjek. Rumunji uopće nisu toliko loši da bi izgubili tri razlike, a ni na Nizozemce ne bih tipovao protiv Italije, prije će to biti x.

BTW, pohvale HTV-u zbog skecheva s Johnom Cleesom, nasmije me na brzinu svaki put

@fanATIk pogledaj sve kaj sam napisao. I ja sam optimist. Da s ovakvom igrom ne budu daleko dogurali, to je istina i ne vidim zakaj to ne bi smio napisati? I ja sam sretan kaj smo pobijedili, ali se i na igračima nakon kraja utakmice vidjelo da nisu zadovolnji izvedbom. Znaju da nisu bili na potrebnoj razini. Također zato što znaju da se to s Njemačkom ne smije ponoviti jer im neće proći...

A i jeste se ulovili tog suca, nije on kriv što se nismo mogli istrgnuti iz austrijskog presinga u drugom poluvremenu. Doduše, da je isključio onog tipa vjerojatno bismo utrpali 3 komada i mi sad ne bismo ovo pisali. Možda bolje da su se ove slabosti pokazale na ovoj utakmici

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 09.06.2008. u 00:11.
Roberto je offline   Reply With Quote