Citiraj:
Autor thedream
Ne znam za tebe,al ja radim,tj. na poslu sam pon-pet od 7i30 do 4i30...tako da..kasnije idem na postdiplomski na faks,od 15do5 do 21h..i dolazim doma svaki dan oko 22.
Mislim da je to EOD.
Ostaje mi vikend..kad stignem,napravit ću..i vrištao format ili ne,to je jedino zbilja logično rješenje..jer me baca van iz igara i na 2.66 ghz..a kamoli 3.6,na koliko je sad..isti mi qurac..
Napravit ću..a pomažu mi jer se može desiti bilo kome..netko se rodi pametan, kao ti..netko to postane..netko nikad ne postane...ako sam se ja rodio glup radi neistaliranja friških XP nakon 3 dana...sorry...baš sam glup.Bed.
@ Lacy..kakva hebena polemika? ja pitam..dečki odgovore..imam tonu programa koji mi trebaju,od softwarea za POS-knjigovodstvo nadalje..nije mi lupit friške XP na bazi formata C: samo tako lako..
Meni je jako žao studoša,ti radiš,znaš kako je..tu ih ima tonu koji studiraju a u freetime prodaju pamet..al to - kad počneš radit 40h tjedno,45..skužiš da i nemaš baš cajta..bez uvrede,jasno...radnicima.
Drugi disk? Da pitam curu,koja rašpa nokte? Ili babu gore kat iznad? Šta ima pet mačaka i papigu....daj molim te.Get serious..
|
A čuj, sve to stoji, ali...
Koliko ti treba da napraviš backup svih programa koje koristiš?
U dva dana backup, treći dan vindoze, i sad u miru vrtiš 3dmark i clockaš.
I ovo testiranje što si izvodio traje sigurno dulje od same instalacije windowsa koja traje nekih 20-tak minuta. Istina je da dulje traju ove pripreme oko backupa, ali u dva dana umjesto tih testiranja i praćenja foruma si sve mogao pripremit. Treba liječit uzrok, a ne simptome (Jel tako Yedwy?

)