View Single Post
Staro 07.06.2008., 17:55   #8
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
5 programa ?

Ovdje sam izdvoio samo par...
Normalno je imati na xpsp2 24-25 + 5-10 nekih svojih programa a kod tebe preko 40...
U tvojim servisima nije ništa čudno osim što imaš dupli explorer.exe što bi značilo da si usprkos antivirusu i 2 antispyware programa zaražen s nečim no te imaš pun qlinac kojekakvih programa što se ne trebaju dizat sa windozama.

btw: šta se dereš, nisi na pijaci.. primi kritiku stoički a ako nisam u pravu ili ja griješim isto se neću DERATI IZVINI, jel...

Nadalje, šta će ti pobogu Ad-Aware i SUPERAntiSpyware zajedno kad oba programa rade isto ? Isto tako pošto sam oba programa koristio, oba imaju modul koji se pokreće sa windozama i štite te. Kao da si stavio dva antivirusa, ako znaš šta radiš zašto je to tako ?
tvoje nepoznavanje procesa u winsima je fenomenalno.

Citiraj:
Autor stuc
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe - jel imaš printer uopće ?
to se ne gasi iako nema printer... ako ga nabavi nece znat sto je...

Citiraj:
Autor stuc
C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe - šta ti je ovo ??
isto ono sto je i meni: bonjour service.
Citiraj:
Autor stuc
C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe ??
covjek igra cod.
Citiraj:
Autor stuc
C:\Program Files\Windows Live\Contacts\wlcomm.exe - vjerujem da i ovo može ručno.
to moze slobodno zgasit.
Citiraj:
Autor stuc
C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe
covjek je ocito neki fensi tip kad ima ajpod. ja ga nemam. ali imam sony. jel ti sad mogu bit frend?

EDIT: ono sto meni upada u oko je ovaj Explorer.exe jer je pisan velkim slovom...