View Single Post
Staro 07.06.2008., 12:06   #410
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ma glupo mi je pisati,ispadam zbilja glup..al opet mi se ista stvar dogodila,opet čmark na 3.6ghz, sve leti leti leti..i cap!,freeze...na 3.2 se ista stvar dogodila evo maloprije..ne gine mi reinstalacija XP-a..

Rekao je gogz jučer dobro,dok smo obavili kupoprodaju moje 3870 navečer...jednom razhebani registry se teško sredi opet..da postoji i 100x DC Pro i ostalo..

Treba staviti jedne drivere,te prve,koje se stave i doviđenja.Pomaci u performansama sa novijim driverima su u 90% slučajeva mizerni,a eto..u mom slučaju pizdarija...

Ništa,odo..pa ću se javit drugi tjedan il kad već..kad ću reinstallat...ako ne uspije,zovem Wolva,Razera i Fleksa..pa kako tko bude imao vremena...

Šta mogu drugo..

A u vezi ballistixa..pa evo,ne treba mi više od omjera 1:1, 900mhz cl4,šta?
imam fsb 1800, 450mhzx8 je proc,450x2 mema..sve pet..ne kužim? Probao sam cl5 1200,sa dva keksa,sa 3 neće ni čuti za to..bar bez neke 2.5V ala-Razer voltaže...a to mi je risky..

Sad me više muči 3870x2..mislio sam da će biti kupi-vozi,a ne ova hebada..za 3870tku običnu sam čuda radio od drivera,od XG,Omega,Catalysta..i svi radili redom presavršeno..eto,hebi ga..počinje mi bit žao šta nisam uzeo 9800GTX i ostatak para zapio. makar i to na kompenzaciju
thedream je offline   Reply With Quote