View Single Post
Staro 06.06.2008., 14:27   #405
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor maX Pregled postova
neznam, cudno mi to... dobio si grafu na kompenzaciju, a to bas i ne znaci da si ju dobio badava, negdje ce te zakinut za tih 2XXX kn kolko vrijedi grafa tj. nece ti isplatit te novce
ak mozes daj i meni nabavi jednu 4free ^^
Zakinut će me u čistoj pretpostavci da se ne mogu naplatiti u novcu od njih..kompenzacija kao neka vrsta materijalne naplate onda i ne ispadne tako loša stvar..netko će reći,budalo uzmi račun,garu..i preprodaj..onda bi tako neizravno i dobio novac od njih...

Al ne da mi se zahebavati...a ni starom,jer uzima malo vrijedniju tehniku od mog monitora,245B koji smo naručili..i ove grafe mutave...

Tako da ti je to,moj maX,uzmi sve šta možeš,jer para neeeš vidjet....

A 3870 ću večeras distribuirati gogzu,samo da nađem hgšrot garu..i to je to..malo počistim kartušu i kutiju..i super..

Još kad bi ova radila sa reinstallom..di ćeš bolje..a znaš onu scenu,u 3d marku06,na početku oni vojnici sjede kao u nekoj komori,nekom transporteru...na običnoj 3870,doduše OC tamo imam 73,74 fps...sa 3870x2 dok mi se ne zbrejka,imam oko 108,109...tako da je to više nego solidno..ako ću gledati samo to..proporcionalno,11400 marka imam na single 3870... sa x2 bi trebao imati oko 15500-16000...i guess

Ako to uopće po jednoj sceni tako mogu gledati..cpu score je isti..sve isto drugo..znači postavim omjer čisto performansi..1 naprema 1.5 u korist 3870x2..
thedream je offline   Reply With Quote