Instalirao 1.6, OK je, već ima puno servera koji su se prebacili.
Odmah našao server koji vrti samo nove mape
IP: 85.214.59.195:28960 ; ping pristojan ~80-100, bez laga (original)
Mape... uf...
Creek: ukratko, največa yeb**a mapa koju sam ikad vidio u multiplay FPS-u
nešto ogromno, dobra je, puno raslinja, na 2 stane su "grebeni" veliki na kojima su kuće, između grebana, dolje zarasle staze, i okolo neki šumski putevi, ima i špilju koja povezuje 1 mjesto sa drugim.
Puno kempanja ima na mapi, ali ne snajperskog, već svakakog

2 puta sam ju odigrao i oba puta na moje iznenađenje bio prvi sa ~30ak killova
Po meni najbolje oružje za tu mapu M16, ali ja sam koristio njega sa red dotom, pa sam i popušio puno deathova jer se na toj mapi vidi skoro svaki ispaljen metak, pa me odma neko drugi skine, moram staviti silencer pa će biti buno bolje
Ugl, najbolje za tu mapu precizna ozužja sa večim damageom (M16, M14, G3, naravno svi sa silencerom)
Fora je stati na jedan greben i naći mjesto gdje se vidi veći prostor, (ja našao odlično mjesto), kleknuti iza kamena i kempati sa M16, ciljati na drugi greben i staze ispod sebe, samo skidaš
Chinatown:
Kako kažu, Caretan sa COD2 prebačen u šareni kičasti Čajnataun, ne sviđa mi se, previše kuća, prozora, dosta je velika. Zivciraju me najviše ti prozori. Po noći mapa, ništa posebno
Broadcast:
Odlična mapa iz singleplayera kad zauzimate onu TV postaju, stvarno me iznenadila mapa, puno mjesta za skirvanje među onim stolovima sa kompjuterima, dosta hodnika, i jedan dio vani oko TV postaje.
Najbolje sa Skorpionom ići ili shotgunom
Mapa dušu dala za AMDejca i kompaniju sa Claymoricama
Killhouse: nisam odigrao, odigrao ove 3 i opet ispočetka prebacio admin na Creek, pa killhouse jos nisam vidio, no kako čujem, mapa kao Shipment, mala, za napucavanje, samo sto je umjesto onih kontenjera stavljena ona kuća u kojoj S.A.S. vježba