Eto dragi ljudi s PC Ekspert foruma, prije jedno mjesec i pol dana kupih Gigabyte P35-DS4 plocu i cini mi se da nije bilo dana da nisam pozalio za svojom Barton konfom.
Od prvog dana zvuk je pravo uzasan, a postaje sve gori cini mi se.
Kad gledam film, slusam glazbu, bla bilo sto cesto se javljaju male blokade zvuka, nekakav "brrr" (ne mogu to opisat ovako, nadam se da kuzite o cemu govorim) pa nastavi normalno. U zadnje vrijeme blokade nastaju sve cesce i cesce, gotovo svake minute. Kad sam upozorio gospodu iz ADM-a na probleme koje imam, rekli testirat ce i ako nadju ista dobijam novu plocu... Naravno, nisu nasli nikakav problem pa sam im lijepo iskesirao 120 kuna... nice... a meni bilo kakva glazba postala neslusljiva. Znam da niste vracevi sad da na daljinu pogadjate o cemu se radi iz ovako sturog opisa, no moze li se otprilike pretpostaviti sto je uzrok problema. Ne zelim opet gospodi dati 120 kuna nizasto, sve mi se cini da cu uzeti neku zvucnu karticu i nadati se najboljemu. Mozda ovo nekome zvuci smijesno, no komp mi prvenstveno sluzi za glazbu, film i igre, a jednog laika za racunalo ovo moze dovesti do ludila, osobito kad prave budalu od tebe u servisu.
Katastrofa...
Hvala vam svima!