Citiraj:
Autor Razer
''Marka'' kartice u tom slučaju nema nikakve veze.
Taj rezultat je postignut žešćim OC-em (i modanjem, naravno) pri niskim temperaturama (čitaj: LN2).
|
Off Topic:
Naletjeh na voltmod guide na netu, sve fino objasnjeno sa slikicama, pa mi je palo na pamet da se nisam davno uhvatio lemilice, a imam jednu ful malu, bas za te svrhe

....pa kad kupim novu karticu, moddati ovu staru. Sinoc se igrah sa nibitorom da vidim moze li se softverski. Prvo, vista 64 bit je problem, cak i sa iskljucenim driver signingom pri bootu, drugo, treba imati floppy, koji nemam. No dobro, mogao bih iskoristiti usb hdd za tu svrhu, samo ne znam gdje cu sa 120 giga podataka na njemu

....i trece, nibitor ne da da dizem voltazu vise od 1.3 V, pokazuje samo upitnik, a bogme niti da otkljucam jos koji pipeline...jedina korist je mogucnost mijenjanja tajminga memorije. No koliko je to pametno, ostaje upitno. Kaze neki lik na netu da se moze staviti bios od drugog prozvodjaca grafe i da je on postigao odlican uspjeh sa biosom od XFX XXX kartice. Naravno, radi se o 8800 GTS 320, za druge nisam citao.... Sto kazes, Razor? Jel pametno uopce se backati s tim?