prijatelj mi je donio komp koji mu se stalno resterta tj.stalno se otvara safe mod sam od sebe,kada stisnem safe mod komp se ponovno restarta i ponovno dodje do tog safe moda,znači neće otvoriti safe mod on doduše očita neke podatkemulti(0)disk(0) partition,a skroz dole dobijem poruku u stilu press esc STP system i kada to stisnem opet isto uvijek me vraća u safe mod kada JA hoću sam ući u safe mod(f8 tipkom)rezultat je isti uvijek ma što god da stisnem baca me u taj neki svoj safe mod,kada stisnem start with normal windouws počne mi kao da će otvoriti windowse xp pojave se one crtice ali se opet restarta i ponovno dodje u safe mod,dakle ima li kako da riješim taj problem bez da formatiram disk i ponovnog stavljanja windowsa jer prijatelj mi ima nešto važno na disku za djecu za školu ili ću baš morati sve srušiti tj.formartirati inače ovo pišem sa svog kompa btw.ovo mu se dogodilo u igrici ali do sada nikad nije imao nikakvih problema,a igrrao je i zahtijevnije igrice nego što je ova da mu možda klinci nisu neš napravili na kompu da nije neki virus ili da nije grafa ali onda ne bi imao sliku ma što ja znam dakle može pomoć, čekam