Citiraj:
Autor De5tr0yer
Znaci orthos ti se rusio a sa occt je bilo stabilno? Pitam jer se nisam sjetio probat sa nekim drugim programom kraj orthosa jer nisam sa njim imo problema prije nikad, a sad mi nece vise 4GHz@1.6V-.-
Sad bas idem probat sa occt 
|
Točno to..ali pazi koja glupa fora..ma ti procevi su puni caka..
Imao sam 0603 bios..i orhos mi se rušio..sad stavim 1.525V,vdrop nekakav i izađe 1.49V stabilnih..na 450x8..3600...FSB je 1800...
Stavio sam i novi BIOS,ovaj 1006 il koji je već zadnji,clockerski...disableam CPU spread tako nešto..onaj spectrum il kako se zove..piše enhances FSB OC ability..i viđe vraga..i orthos preko 1h prolazi bez greške..dalje mi se nije dalo..
a occt sve pet,da..
Ne znam,trebalo bi se stvarno time baviti..kao recimo razer kako radi,pa par dana uzme i sve živo sa CPU proba,a ima još jedna greda..ja naime imam stock cooler..i nije mi baš do 1.6V na 3800..sa 60c u idleu..to mi ne štima
Tako da kad ubodem kakav škajt

ninđu il neki frizer..bude i clock oko 3.8..sigurno..P5K je žešća sa 1006 biosom..šta je,je..
A najveća glupost od svega je da 3D mark prolazi i na 3.2,3.4,3.6 i 3.8...a orthos dok sam imao 0603 bios ni pod razno na 3.6 i 3.8...
Sad da..

,pogledaj imaš opciju nekakvu..Vdrop ti se drastično poboljša..odnosno smanji se..što bi uvelike trebalo doprinijeti stabilnosti..i ovaj spread spectum kako se već zove baci na disabled..ima i neka opcija Transaction booster..to nisam htio paliti..ne vjerujem baš boostingu..da ne bi bilo..restarta u igrama itd..