Citiraj:
Autor AMD
Na sabotaži sa malim brojem igrača dosta dolazi do izražaja jedan igrač manje.
A totalno je glupo da Barrett .50 ne skida sa jednim metkom. Razumio bih da je neki manji kalibar pa da si ga okrznuo, ali na normalu preživiš pun pogodak u glavu ili prsa iz cal. .50 ili protuavionca.
Zato sam definitivno za HC gdje veći kalibri koji pogađaju u glavu ubijaju.
Pa snajper je i u COD2 ubijao od prve.
|
AMD kuži bit! Je da smo prijatelji po položaju

.
Najtragičnije je u igri što remington700 ima isti damage kao Barrett.
Ako neki nisu upoznati R700 nemože probiti s iste udaljenosti staklo
od 2.5" dok .50cal to učini bez greške. Još jedna prednost je ta da .50cal doslovno kida djelove tijela, ima velik power, i može ispucati 10 metaka za manje od 10sec. Što se tiče recoila on je onako osrednji ako sniper nije na svom postolju. Jedina prednost R700 je ta što je bolt action, a poznato je da bolt action sniperi imaju najveću preciznost (
WR ~2500 km). I kakvi last stand može biti kad te skine u glavu sa bilo kojim sniperom, smrt je
instantna!
Citiraj:
|
Imam osjećaj ili me možda vara da ti treba isti broj metaka iz one male prskalice i protuavionca da nekoga ubiješ iako si sa protuavioncem dodatno usporen zbog težine istoga.
|
Još jedan debilan potez, preslaba avionac.... ima
damaga ~Mini-Uzi !!!
Citiraj:
Naravno da to ne paše onima koji po mapi trče ko Ben Jonson na stereoidima i skaču više od Blanke Vlašić. A kad se to dvoje zbroji dobivate narodnog heroja Boška Buhu.
|
Pa baš radi takvi hyper-stereoidnih vojnika treba HC. Meni npr diže tlak kada me netko sa MP5 + SD ubije sa 2 metka kroz zid... Koja jačina mora bit da metak uopće prođe kroz zid, da je knauf imao bi posla

.
Definitivno sam za HC!
Citiraj:
|
Evo vam link na user Buljo
|
Kako Buljo nije poznat na C2Y ????
Sada pitanje sa Mr.M:
Kako se mape vrte, sinoć samo jedne od najglupljih su bile, nije bilo Crasha. Od dobrih koliko sam uhvatio bilo je 1 put _ Crossfire, Strike, Backlot & Vacant!