View Single Post
Staro 19.05.2008., 17:05   #21
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
u optimumu, kolko sam skuzio rade ona 2-3 deblja frajera i mislim da oni nisu bas za taj posao...znaju neke osnove, al cini mi se da bi trebali promijenit taj odnos prema kupcima i malo obrazovat ili zaposlit nekog informiranijeg partyjanera da radi tam.
e da...kaj se osoblja tice...bio sam prije mozda mjesec dana nekih u feniksu, obicno neidem tam al bilo mi je usput za CM ventove pa sam otiso, i bas me zapala treba...oni su mislim jedini koji imaju trebe da sljakaju skupa sa frajerima, i nis treba zna di sta stoji pitam jel ima i konektor da se spoji na molex i treba odma da ima, mislim, mozda nije tak, al kolko sam skuzio dosta je u toku i dost je susretljiva, puno vise nego optimum.
za Ve.mil, evo sad sam doso doma i idem sad spojit, upalili monitor al nije imo irfan ni nis da pustimo full screen pa sam dost paznje posvetio rubovima i cini se da je ok, sad cu doma probat i nadam se da ce sve 5bit.
ugl, nije posao koji je frajer drage volje napravio(mozda los dan il nije raspolozen bio), al ga je napravio bez pogovora i to je super,
za grafu i hard, malo nezgodno da ce to dat da probas...al znam da mi je prijatelj kupio kod njih, mislim x1600 radeonku neku i nije mu se svidalo kak radi i odnio je mislim 2-3+ dan k njima reko da nije zadovoljan i dobio odma novu natrag.
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote