View Single Post
Staro 19.05.2008., 16:18   #19
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor JVC HX-Z10 Pregled postova
evo ja se isto spremam monitor kupit danas...i zvao sam jutros malo ducane...
joj koji idioti...
nazvo sam optimum, blizu mi je pa sam nazvo da pitam dal imaju moj model na lageru i imaju oni...super i pitam ih jel se moze monitor otvorit da vidim dal ima dead pixela? veli frajer nemoze i da ak ocu monitor bez bad pixela da si kupim crt monitor, bas me ta arogancija iznenadila, reko dovidenja...
onda sam zvao links, tam se niko ne javlja. i na kraju vemil i oni vele nema problema, samo zamolite tamo da vam se otvori pogledajte i to je to...
mislim kolko su ovi ok, tolko su ovi idioti, trebalo bi napisat kratak pregled ducana i onda napisat ducan, i strucnost, susretljivost osoblja, cijene, i jos pokoje bitno misljenje da se zna za sve a i za novije korisnike di je najbolje kupovat.
Nadam se da ce ti u kupovini biti isto kao sto su ti rekli preko telefona , jer meni nije bilo - kad sam slagao vise konfi prvi put i uzimao kod njih sve dijelove za 5 konfi , nisu mi htjeli otvoriti niti jedan monitor jer me tip uvjeravao da naljepnica gore znaci da je u tvornici kontrola dala zeleno svjetlo i to je dovoljno , i da tek doma slobodno provjerim , zatim isto tak su mi rekli da ak se koja komponenta nece slagati sa drugom , da slobodno donesem na zamjenu , zvucalo jednostavno - ali nije , jer sam moram cekati 10 dana da mi odobre zamjenu jednog harda i grafe , dakle covjek za kojeg sam radio me je morao cekati 10 dana da zavrsim ... uglavnom , jedno je preko telefona a drugo me cekalo tamo ...
a ja sam svog zamzunga piknuo u hgspotu , doduse prije par godina , prvo ga je covjek donio , spojili i pogledali , pa mi napisao papire za blagajnu i spakirao ga nazad ...
Router je offline   Reply With Quote