Citiraj:
Autor Vin EuroDizel
@ Pipincro; jel ti taj 535MHz FSB frljis za 24/7 rad?! Da ti se ne bi NB cip razletio od tolike frekvencije preko 2GHz za FSB...  Mislim, jel ti nije bolje dici procesor na 9x multiju dokle ti se cini stabilno, ja sam probao NB HS i na ovom mom sadasnjem 390MHz FSB-u i mogu ti reci da je pakleno vruc, a kako li se tebi tek grije na tih 535MHz, OMG.
|
515 je trenutno (ovo je od starog ss) - komp ne radi 24/7, radi nekih 4-5 sati kad se dodje doma s posla.
Inace ja razliku u temp. po "prst metodi" na pasivci uistinu nevidim izmedju 400 i 540 fsb-a. U oba slucaja su enormno vruci pasivci - tu moram gigabyteu priznanje odati jer je po mojem to hladjenje savrseno odradjeno, temp se super prenosi s cipova na to i heatpipovima dalje.
Nakon stavljanja ovog 50 mm vent-a, mogu drzati prst bez problema na nb, temp. su osjetno pale (uskoro ce neko modificiranje s 2 ona 40mm venta minikaze na pasivcima umjesto ovog 50 mm).
Drzim veci fsb inace radi axerama, da ih drzim na 1:1 omjeru - naravno to vishe radi "gusta", ne radi neke prakticnosti. Doduse, u zadnje vrijeme me nekak osvaja Ice Demonova teorija o brzini koja se "osjeti" pa moze biti i radi toga.