Citiraj:
Autor thedream
istina..al onda napišeš pod negativne stvari to što si meni sad napisao..a ne kutiju..zato je Greg poludio.. 
|
lol, pa nisam ja poludio. a clanak se nisam ni potrudio procitati nakon nebuloza iz njega koje su citirane ovdje. a sto se tice toga da smanjivanje ocjene komada hardvera zbog vizualnog izgleda pakiranja smatram kretenskim - smatram. pobogu pa to bi rekao tome kresi i da mi je rodjeni brat a ne tamo neki recezent s neta. pa ne pricamo ovdje o pravopisnim greskama pa da mu na fin nacin kazemo da je pogrijesio nego o....ne znam kako to definirati uopce.
daleko od toga da izgled kutije ne znaci nesto u marketinskom smislu, kolega je svojevremeno kupio mislim 7600gt samo zato sto ga je teta s kutije milo gledala u trgovini ali dizajn iste nema sto raditi u ocjeni graficke kartice. da je to napisao neki klinac jos bi i razumio.
a sto se tice toga sto se ovdje toliko raspisalo samo o toj kutiji - zar se o 8800gt ima jos sta uopce pisati? da nije bilo te besmislice clanak valjda nitko na forumu ne bi ni prokomentirao.