View Single Post
Staro 15.05.2008., 18:35   #1
Hmm
Registered User

Datum registracije: Dec 2006
Problem, grafika

Ovako, probat cu sto detaljnije opisati sto mi se dogodilo.
konfa:
ploca: asus p5b
proc: e 6300
ram:2g ( kingmax)
graf: 7600 gs ( asus)
napajanje: Chieftec od 430w ( znam da je chieftec al nisam siguran kolko w)ž
komp je star godinu i pol, sve je radilo besprijekorno, mozda ga 2, 3 puta morao restartat u to vrijeme.

Ovako: dosao doma, komp je bio upaljen, browsam malo po netu i pokrenem igru koja je bila minimizirana. igra se loada, ali se odjednom smrzne slika i poljubicasti, distorzira, lego kockice se pojave( uzas).
Restartam komp, dode do dijela di se pojavi screen sa win logom, pojavi se nakratko plavi ekran, pa crni i samo od sebe se restarta. jedno 10 puta se restartalo i ne ide dalje. Pokrenem u safe mode, jedva ude, slika jos ucijek ruzna, ljubicasta, negledljiva. padne mi na pamet graficka. maknem drivere, stavim nove, nisat ne pomaze. stavio sam 3 razlicite vrste drivera, isto.
Otvaram case, maknem graficku, pocistim prasinu i spojim ponovno da se uvjerim da je sve spojeno. Opet isto.
Formatiram sve, stavim friske windowse, ( jos kod instalacije win se vidjelo da je sve onak ljubicasto i ruzno) i opet nista, probao sam na frisko drivere i nejde. Instaliram sve za mbo, al kad stavim cd za grafm na pola instalacije graf, blue screen.
na deviceu manageru mi je upitnik pod vga, i nikako ne mogu stavit drivere jer se smrzne i pojavi blue screen cim probam stavit neke drivere za grafu. ostao sam bez ideje, sve si razmisljam da moram kupit novu grafu. Help please!!
Hmm je offline   Reply With Quote