View Single Post
Staro 15.05.2008., 08:23   #1
BizhuB
Registered User

Datum registracije: Dec 2007
Core-duo 2.13 krepava?

Veliki pozdrav
Naime kupio sam komp prije godinu i pola coreduo 2.13, asus P5LD2 SE, 1 gb patriot memorie na 667 ddr2, napajanje modecom 350w. Intel box hladnjak.

Naime, prije mjesec dana temp procesora je bila idle 35C a load malo vise od 4x nesto.Čuo sam u napojnoj ili negdje drugo kao pad struje al na kratko( ili je to bio vent?). Naime, komp je poslje toga radio ali vrlo usporeno i za min ili 2 desio se plavi ekran.
Poslje restarta i do dana danasnjega comp mi je drastično usporen, čak za oko 30% i kad pokrećem neki program, zvuk mi stopa.

Temp procesora mi je u idleu poslje toga bila od 50 pa do 55C a matična na 37C (dali je za ovu mat. to puno ili malo neznam). Jučer sam promjenio pastu na 2 čipseta i dodao aktivne hladnjake(preko pasivnih) i procesoru.
Sada mi je temp procesora 49 i idleu i brzina vrtnje coolera 2037, a dok pod loadom jos nisam testirao al u radu u corelu imam 50-51.Temp matične oko 32-35

Da li je procesor pa pa kosto mi "prijatelji" kazu jer mi kolega ima isti proc al s temp od 30 pa do max 42-3?

ZAHVALJUJEM NA BILO KOJEM ODGOVORU

p.s.
Nisam formatirao win. al bi trebao jer boga pitaj čega svega nema u njemu
BizhuB je offline   Reply With Quote