zamjenski adapter je univerzalni, neko zujalo iz chipoteke, naravno, podesen na odgovarajucu voltazu. nisam mogao cekati original zamjenski jer mi je adapter riknuo 3 dana prije predaje projekta pa je to bila groznicava potraga ulicama moga grada, te majske subote 2007.
bateriju sam vadio i pokusavao upalit samo na adapter i bez uspjeha. pokusao sam i drzati power botun pola minute da se restarta bios i opet nista. vadio sam i dodatnu memoriju i lagano otpuhivao prasinu sa svih mjesta i opet nista. sve kombinacije u odnosu baterija-adapter-komp mislim da sam isprobao i opet, pogodite - nista.
jednostavno nemogu natjerati komp da se upali odmah, nego taj ritual paljenja traje po pola sata minimalno. stvarno neznam u cemu je problem, jer poslije kad se konacno udostoji upaliti, radi najnormalnije satima i satima. evo bas sam jucer radio skoro 30ak sati u komadu i komp sve podnosi. kazem, dobro me sluzi, jedino mi je to paljenje problem.
prije par dana sam i naravio disc recovery, evo bas sam danas izvrsio update windowsa. mislio sam da je mozda do toga da se neki suvremeni program kolje sa starim drajverima sa recovery dvda, ali izgleda da nije.
help HELP