View Single Post
Staro 13.05.2008., 13:50   #1
shinobi.kid
Registered User

Datum registracije: May 2008
laptop - problem s paljenjem

Molim vas za pomoć. jako mi je hitno!

u posljednjih tjedan dana laptop mi se počeo jako teško paliti. naime, kad ga idem upaliti (neovisno o tome da li ga palim preko baterije ili adaptera) lampica na botunu svijetli par sekundi i zatim se ugasi.... bez ikakvog efekta. niti se monitor ne upali, niti išta. upaliti ga mogu tek nakon cca pola sata punjenja baterije (neovisno o tome jeli puna) i to isključivo i jedino preko baterijskog napajanja.
po internetu sam čitao da valjda problem može biti u nekakvom zaostalom naponu u kompu koji onemogućava paljenje.

molim vas za pomoć kako riješiti ovaj iritantni problem jer ovo mi je jedini kompjuter, a na njemu radim važne stvari (projekte za fakultet, studiram arhitekturu, 4 godina) i trenutno za 2 tjedna predajem projekt i nemogu si priuštiti ni nabavku novog ni gubitak ovog. do sada me stvarno vjerno služio uz pad zdravlja baterije, što je i bilo očekivano nakon dvije godine.

moram napomenuti da mi je prije točno godinu dana crknuo original adapter, pa neznam možda moj komp još uvijek vuče od tada kakvu ozljedu.

još jednom, molim za pomoć. kako riješiti ovaj problem i normalno upaliti komp?

najljepša vam hvala na odogvorima.

pozdrav!
shinobi.kid je offline