Citiraj:
Autor thedream
Netko je spomenuo Chiefa,ma sve mi je jasno,imam BX tower njihov,prža mi je IDE,Asusova isto..i skroz gore je..poznata mi je tvoja muka..ali blago ovoj ploči ako joj je položaj IDE konektora jedini minus..i razlog za 3 ocjene manje..
Zar ne?
|
Pa osobno, to je nesto sto je meni upalo u oci. Ta ploca mi je u drugom kompu i nismo se nesto previse druzili.
Citiraj:
Autor thedream
200kn? Nije malo..al nije ni pošteni miš..ako ćemo biti realni..kad kupuješ konfu od 6 000kn,200kn više manje mi neće biti problem..pogotovo ako kupuješ i pržu..pogledaš,raspitaš se..1 IDE,ok..na dnu je? ok i to..uzimam SATA pržu..i doviđenja..no kažem..ja sam zadržao staru..i poznam tvoje muke..i primjedba stoji.
|
Stvar je ipak u principu. Asus je mogao isporucit 15-20cm duzi kabl sa plocom i mnogi bi rijesili muke.
Citiraj:
Autor thedream
Tko koristi FDD? Evo jednog klipana..myself...zašto? Pa recimo da mi je Asusflash iz windowsa XP razvalio BIOS na dvije ASUS-ice prije..i rekao,zahebi..ja ne riskiram..lupio file na disketicu,i lijepo iz BIOS-a flashao..to je iznimka,ne pravilo..da se razumijemo...al govorim za sebe..netko cijeli život flasha iz XP i zakon mu je..ja sam imao tragikomičnih iskustava..pogotovo kad mi rokne veza sa serverom u Taiwanu a ja oću online puknuti update BIOS-a.. toga je bilo sa Gigabyteom koliko te volja.. 
|
Pa barem je to kod Asusa sredjeno. EZFlash, spremi bios na hdd i digni ga. Sigurnije nego koristenje disketa tko zna koliko starih
ps.ne spammam niti poticem nesto, cista rasprava i moje gledanje na layout ploce.