Naravno, problem je stavljanje u router mod, probava sam sve moguće i nemoguće, čak i novi firmware i ništa neće se jednostavno spojit, u njegvim opcijama pod status piše Connected ali neće na net. Da li netko imam možda netko ima Settings već napravljen za router mod da si ja smo promijenim user i pass ili da mi kažete neke cake koje možda pale da se to sranje od modema pokrene u router modu, radio sam po ovim "uputama":
Evo što sam uspio prikupiti:
1. U internet explorer upsiati
http://192.168.1.1, ako se ne pojavi kućica za prijavu otići na network connections - local area connection properties - Internet protocol(TPC/IP) properties i namjestiti da se automatski obtaina IP adresa.
2. Nakon što se pojavi kučica za prijavu pod username upisati: admin, a pod lozinku: 0000. Nakon što se pojavi glavni izbornik ići na Run wizard - Next - Odabrati vremesku zonu - Odabrati PPPoE/ konfiguraciju - Upisati username i lozinku koju ste dobili od T-coma ili nekog drugog internet providera, u polje VPI upisati 0, a u polje VCI upisati 33, connection type je PPPoELLC. Nakon toga otići na restart. Nakon što se restartira otići pod Tools - System - Save and rebot.
3. U glavnom izborniku izabrati Home - WAN - provjeriti sva polja, za connection setting izabrati always on, ako želite da vam računalo bude stalno na netu čim ga upalite.
4. Otići pod DHCP - DHCP server (starting IP 192.168.1.2 - Ending IP 192.168.1.254)
5. Otići pod DNS - DNS selection - Use user discovered DNS server only, user configuration:
Prefered DNS server: 192.29.150.205
Alternate DNS server: 192.29.150.204
6. Otići pod Advanced - uPnP - omogući uPnP - Pvc0
7. Na kraju podešavanja još jedamput otići na Tools - System - Save and rebot.
8. Otići pod network connections - Local area connection properties - Internet protocol(TPC/IP) properties - Upisati slijedeće:
IP: izaberi od 192.168.1.2 - 192.168.1.254
Subnet mask: 255.255.255.0
Default Gateway: 192.168.1.1
Preferd DNS server: 195.29.150.3
Alternate DNS server: 195.29.150.4
OK
9. To je to! Sve bi trebalo raditi kako treba!