..ma duži kabl je beba,ima u ve-mulju,70tak kn...
Netko je spomenuo Chiefa,ma sve mi je jasno,imam BX tower njihov,prža mi je IDE,Asusova isto..i skroz gore je..poznata mi je tvoja muka..ali blago ovoj ploči ako joj je položaj IDE konektora jedini minus..i razlog za 3 ocjene manje..
Zar ne?
Sve u svemu,odličan posao..nino je dobro rekao,ako ćemo pošteno..prvo gledaš šta ćeš kupiti i šta ti treba..onda ideš kupovati..pa nemamo 10g pobogu..znamo šta kupujemo..Al ako je to - , onda ok..prihvaćam..
žile,kume..pa imaš kabel,70kn dođe..

,bez rovanja 5,25tki..meni drži preko pola godine..ko sat radi prža...nije to greda..
200kn? Nije malo..al nije ni pošteni miš..ako ćemo biti realni..kad kupuješ konfu od 6 000kn,200kn više manje mi neće biti problem..pogotovo ako kupuješ i pržu..pogledaš,raspitaš se..1 IDE,ok..na dnu je? ok i to..uzimam SATA pržu..i doviđenja..no kažem..ja sam zadržao staru..i poznam tvoje muke..i primjedba stoji.
Tko koristi FDD? Evo jednog klipana..myself...zašto? Pa recimo da mi je Asusflash iz windowsa XP razvalio BIOS na dvije ASUS-ice prije..i rekao,zahebi..ja ne riskiram..lupio file na disketicu,i lijepo iz BIOS-a flashao..to je iznimka,ne pravilo..da se razumijemo...al govorim za sebe..netko cijeli život flasha iz XP i zakon mu je..ja sam imao tragikomičnih iskustava..pogotovo kad mi rokne veza sa serverom u Taiwanu a ja oću online puknuti update BIOS-a.. toga je bilo sa Gigabyteom koliko te volja..
EOD..super review..sviđa mi se..