Citiraj:
Autor žile
CPU GTL,on je povezan s kojim parametrom,PLL ili vCore?
Neznam,moram probat ovo tvoje da vidim da meni previše struje na pojedinim komponentama ne daje nestabilnost,jer je meni PLL na 1,9 i FSB na 1,3,mislim da mi je na manje padao na memtestu.Inače ja imam Premium,ali to je to više manje osim geil hlađenja 
|
GTL referenca je prica za sebe. Namjena mu je da cisti signal na visokim frekvencijama al kao sto sam vec reko, ne odrazuje se na svakom procesoru isto.
Sta neide sa manje PLLa? 1.9V je vec klimava stopa tj. na granici ubijanja.

Al izjava da je Premium vise manje ista osim hladenja je smjesna. imas 8-faznu regulaciju napona i mislim da bi drop trebao biti ako ne 0 onda jako mal.

8 vs. 3 ? ipak 8
Citiraj:
Autor thedream
Svaka čast na iscrpnom reviewu..ali IMHO..za tu cijenu NEMA bolje ploče i zato je trebala bar 8.5/10 dobiti..ako ne i više..sve negativne stvari su zaista tvoje subjektivne primjedbe..
A tako se ne piše review..
BIOS 1006 je samo ona trešnjica na šlagu,jer se konačno može životinjski clockati,što nije bio slučaj još od 0604 ili kojeg već stock BIOS-a...
Pohvaljujem te za trud,svakako   ,ali kudim zbog subjektivnosti kod negativnih strana MBO...recimo ovako,IDE ? pa kome to još danas treba pobogu,za pržilicu si mislio? ili položaj IDE porta - na dnu MBO ? Da,to je pomalo nezgodno rješeno u ASUS-u..ali ništa šta jedan 70cm IDE-kabel ne može rješiti.Da ne pričam..kako SATA prže koštaju ravno 200kn...i rješen problem..
Ostale negativnosti mi se nisu učinile pretjerano bitnima..pa ih ne bi iznosio.. Još jednom,za kraj..svaka čast za trud. 
|
da, negativne stvari su vise subjektivne no kad sagledas u globalu, puno ljudi jos koristi IDE sucelje, npr. meni je HDD jos IDE a prza SATA. Iako se cini smjesno tako je jer je stvarno na losem polozaju.
BIOS verzija je na vrhu da ljudi znaju o cemu pricam tj da nebi oni sa predhodnim BIOS-ima rekli " Gle, Bullet prica pizdarije. Kod mene toga nema "
sve u svemu... thx